Selecteer een pagina

Geef kleur aan de Regenboogstad Hoorn

Maak Regenboogstad Hoorn “Roze” en wordt met uw etalage door onze jury als winnaar gekozen. Doet u als ondernemer mee? Geef uw winkel een Roze of Regenboog uitstraling. De mooiste etalage/winkel  krijgt een jaar lang extra aandacht op de website www.lhbtiwestfriesland.nl De winnaar wordt op 13 oktober bekend gemaakt en persoonlijk gefeliciteerd door de wethouder.Aanmelding:info@lhbtiwestfriesland.nl
Jury: wethouder Nel Douw, Sabine Kockx van LHBTI Hoorn, Rita Zwaan Vita+ en Vince Vink WFGAY.

Jurering Regenboog Etalagewedstrijd

De jury gaat op pad in Hoorn en speurt naar regenboog/roze etalages met een affiche van de Roze Week voor het raam. Het zijn er maar weinig. Ging er iets mis in de communicatie, hadden de winkeliers geen zin in al die kleurtjes of zagen ze niets in de beladen datum vrijdag de dertiende? Dit dient nader onderzocht te worden.

Buiten mededinging, maar wel leuk
Wel Roze/Regenboogkleur gezien in de winkel of etalage maar geen affiche. Toevallig of niet? De fotograaf was geheel gefocust op Roze en Regenboog en knipte de volgende etalages. De jury daagt de onderstaande winkeliers uit om volgend jaar ook mee te doen.

Uiteindelijk vindt de jury zes etalages die in aanmerking komen

Bekendmaking winnaar Mooiste Roze Etalage op 13 oktober om 17.00 uur bij de winnende etalage te Hoorn. Tijd: 17.00 uur. 

Wie van de drie gaat het worden?

De jury krijgt het moeilijk met de keuze tussen de top drie van 2017: Chikado, Verfijnd en Stijlvol,  Yoyo, Uitdagend en Trots en Topics Fashion, Jong en Jeugdig.

 Van harte gefeliciteerd Topics Fashion

Unaniem gaat de prijs voor de mooiste Roze/Regenboogetalage 2017 naar Topics vanwege de open uitstraling, de roze hoedjes en paraplu’s,  maar vooral voor de coming-out spiegel. Die laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Voor de fotograaf van het NHD willen de winnaressen best even zich te kijk zetten in de etalage.

Wethouder  Nel Douw overhandigt de trofee aan de eigenares Sandra de Wit van Topics.  Ze is er trots op en belooft met een grote glimlach deze het volgende jaar met verve te gaan verdedigen.  Goed gedaan meiden!

De Roze vakjury