Selecteer een pagina

 In het kader van de Roze Week Hoorn 2017 heeft Vita, een netwerkgroep voor Roze 50-plussers in West-Friesland, Ingrid Vermulst gevraagd om te vertellen over haar boek Roze Bikini. Op 9 oktober in de Bibliotheek te Hoorn was het zover. Ze had een aandacht gehoor. .

Roze Bikini is een roadtrip van een vrouw, die de rit van haar leven maakt.

Dromen geven richting aan het leven. De motordroom van Ingrid was afgedaald naar de diepste lagen. Ingrid is een boeiende verteller die de toehoorders op haar motorfiets meegenomen heeft.

Humanitas Levensboek

Levensverhalen kunnen verdrietige verhalen zijn of avontuurlijk en vrolijk, maar altijd zijn het gebeurtenissen of ervaringen die diepe indruk hebben gemaakt op de verteller.  Als u uw verhaal op schrift wilt hebben dan kan de werkgroep Humanitas Levensboek u daarbij helpen. De schrijversgroep van Humanitas zet zich belangeloos in om van levensverhalen boekjes te maken. Vertellers en schrijvers worden gekoppeld en als er een “match”is gaan beiden aan de slag.

Carry en Pauline van Humanitas Levensboeken vertellen enthousiast over de werkgroep Levensboek in West-Friesland. Er zijn al vele levensverhalen in een mooi boekje vastgelegd, maar de werkgroep zoekt nog meer levensverhalen.
Kijk voor meer informatie op www.levensboek-wf.nl

Wilt u contact met de werkgroep Levensverhalen van Humanitas stuur dan een email naar: levensboekgroep@gmail.com of bel met een van onze coördinatoren: Carry Veenstra 0229-244165 of John Jongerhuis: 0229-299949