Selecteer een pagina

Kerstpakkettenactie voor oudere LHBTI-ers in Zaandam

Omdat het jaarlijkse kerstdiner in Amsterdam voor de oudere LHBTIQ er niet doorgaat vanwege Corona worden er in plaats van het, een aantal  kerstpakketten uitgedeeld onder de oudere bezoekers van Het Zaanse Regenboog Café 50+, De Regenboogsalon Erasmushuis en Guisveld,  Het roze olifantje Dames diner Club en Regenboog Saenden. Bij het diner zijn normaliter ook de oudere LHBTIQ+ Zaankanters aanwezig. Vandaar dat ook De Zaanse Regenboog een aantal kerstpakketten uit gaat delen.
De opgegeven en ingelote  senioren  ontvangen binnen 2 weken een kerstpakket, samengesteld en aangeboden door het Nationaal Ouderenfonds en wordt verspreid door  Ouderen Gelderland, Roze Poort Amsterdam en de Zaanse Regenboog.  Kiss Bakery Zaandam heeft er nog een pak heerlijke kerstkransjes aan toegevoegd.
Wil je in 2021 naar het kerstdiner of een pakket ontvangen en behoor je tot de senioren van onze doelgroep, neem dan contact op met De Zaanse Regenboog via onze website of mailadres www.dezaanseregenboog.nl of dezaanseregenboog@gmail.com. Mocht er in 2021 ook een diner of kerstpakketten actie zijn, dan staat u vast op de lijst en u wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle activiteiten van De Zaanse Regenboog.
Met vriendelijke groet,
Frankie Vos 06 37245489
Stichting De Zaanse Regenboog
https://www.dezaanseregenboog.nl/
www.facebook.com/dezaanseregenboog/